Paprika Afumata Iute 1 Kg

65,00 lei

Adauga in Cos

Cantitate: 1 Kg

P

Paprika afumata iute, denumita pimenton picante in Spania, este un condiment fabulos, ce va oferi culoare, gust si aroma puternica oricarui preparat in care o veti folosi.

Detalii

Paprika afumata dulce, de origine spaniola, din regiunea La Vera, de calitate superioara. Ardeii sunt afumati in mod natural cu lemn de stejar.
Paprika afumata este extraordinara in paella, peste cartofii prajiti sau la cuptor. Se potriveste la orice tip de friptura, este minunata cu peste. Va veti indragosti de aroma ei puternica si de culoarea minunata, rosu inchis intens.

Paprika iute este moderat picanta.

Reteta Cartofi la Cuptor cu Paprika Afumata

Ingrediente:
7-8 cartofi albi, curatati si taiati wedges ( bucati mai groase )
3 linguri ulei de masline
sare si piper
2 linguri paprika afumata iute

Mod de preparare :
Preincalziti cuptorul la 220 de grade, foc maxim.
Puneti cartofii intr-o oala, acoperti-i cu apa, sarati dupa gust si dati in clocot. Fierbeti cartofii timp de 5 minute, apoi scugeti-i de apa. Puneti cartofii fierbinti intr-un bol, puneti uleiul de masline, adaugati sare si piper, apoi paprika afumata. Amestecati, apoi asezati cartofii intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt, intr-un singur strat. Dati la cuptor aproximativ 20 de minute, pana se rumenesc si devin crocanti. Puteti servi cu Sos Ranch.