Tandoori Masala 1 Kg

59,44 lei

Adauga in Cos

Cantitate: 1 Kg

X

Tandoori Masala este un amestec de condimente specific bucatariei indiene. Orice tip de mancare indiana este perfect complimentata de acest condiment aromat.

Detalii

Langa Tikka Masala si Garam Masala, Tandoori Masala ocupa un loc fruntas intre amestecurile de condimente indiene. Puternic aromat si picant, Tandoori Masala este un condiment ce va oferi savoare si personalitate oricarui tip de carne, orez sau legume.

Contine: chimion, coriandru, cardamom, cuisoare, scortisoara, nucsoara, ghimbir, usturoi, fenugreek, piper negru.
Nu contine sare, zahar, alti aditivi sau conservanti.

Reteta Pui Tandoori Masala

Ingrediente:
1 pui intreg
3 linguri Tandoori Masala
1 lingurita sare
2 linguri ulei
200 ml iaurt integral simplu

Mod de preparare:
Amestecati iaurtul si condimentele Tandoori Masala. Intr-un bol de sticla, puneti puiul curatat si spalat, si frecati-l cu iaurtul condimentat peste tot, inclusiv in interior. Acoperiti bolul si lasati-l in frigider undeva intre 8 si 40 de ore. Cand sunteti gata sa preparati puiul, scoateti-l din frigider cu o ora inainte. Incingeti cuptorul la foc maxim (220 grade). Scoateti puiul din marinata de iaurt, scurgeti-l bine si ungeti-l cu ulei. Asezati-l intr-o tava cu pieptul in jos si bagati-l la cuptor. Timpul de gatire este undeva intre 30 si 40 de minute. Serviti cu felii de lamaie, patrunjel tocat, ceapa rosie si cubulete de rosii.