Gratar Pui 1 Kg

24,14 lei

Adauga in Cos

Cantitate: 1 Kg

X

Dintre toate retetele cu pui, pieptul de pui la gratar este reteta cea mai folosita, deoarece este sanatoasa si dietetica.  Aveti toate motivele sa condimentati pieptul de pui, deoarece este o carne slaba si fada.

Detalii

Carnea de pui este slaba, sanatoasa si plina de proteine, dar are nevoie de multe condimente pentru a putea fi pusa in valoare. Amestecul de condimente pentru gratar de pui va ofera o crusta crocanta si un pui savuros si suculent preparat fie pe gratarul cu carbuni, electric sau chiar pe aragaz.

Contine: chimion, curry, chili, ienibahar, piper negru, scortisoara, sare de mare.
Nu contine zahar, alti aditivi sau conservanti.

Sfaturi pentru un gratar perfect:

Pe carbuni sau pentru aragaz, gratarul trebuie sa fie foarte bine incins inainte de a aseza alimentele pe el, fie ca este vorba de carne sau legume. Carnea si legumele trebuiesc pastrate la temperatura camerei o jumatate de ora inainte de grillare, acoperite de condimente. In felul acesta toate aromele patrund bine in carne. Carnea trebuie bine uscata inainte de a o pune pe gratar, eventual o puteti tampona cu un servet de hartie. Dupa ce o luati de pe gratar, lasati carnea sa se odihneasca 15 minute, intr-un bol acoperit cu folie. In felul acesta veti obtine o carne frageda, aromata si suculenta. Legumele trebuiesc spalate, uscate, eventual taiate in felii nu foarte subtiri. Intotdeauna stropiti legumele cu putin ulei de masline inainte de a le pune pe gratar. In felul acesta nu se vor lipi.