Gratar Porc 1 Kg

39,88 lei

Adauga in Cos

Cantitate: 1 Kg

X

Fie ca este vorba de ceafa de porc sau cotlet de porc la gratar, carnea de porc este gustoasa si suculenta. Ficatul de porc la gratar este un preparat care poate beneficia si el de aroma condimentelor pentru gratar de porc.

Detalii

Carnea de porc este cea mai potrivita pentru gratar, iar acest amestec de condimente ofera savoare grill-ului dumneavoastra. Cu note aromatice de fenicul, usor picant, Gratar Porc este un amestec de condimente care nu trebuie sa lipseasca din camara dumneavoastra.

Contine: fenicul, paprika, seminte telina, piper negru, sare de mare.
Nu contine zahar, alti aditivi sau conservanti.

Sfaturi pentru un gratar perfect:

Pe carbuni sau pentru aragaz, gratarul trebuie sa fie foarte bine incins inainte de a aseza alimentele pe el, fie ca este vorba de carne sau legume. Carnea si legumele trebuiesc pastrate la temperatura camerei o jumatate de ora inainte de grillare, acoperite de condimente. In felul acesta toate aromele patrund bine in carne. Carnea trebuie bine uscata inainte de a o pune pe gratar, eventual o puteti tampona cu un servet de hartie. Dupa ce o luati de pe gratar, lasati carnea sa se odihneasca 15 minute, intr-un bol acoperit cu folie. In felul acesta veti obtine o carne frageda, aromata si suculenta. Legumele trebuiesc spalate, uscate, eventual taiate in felii nu foarte subtiri. Intotdeauna stropiti legumele cu putin ulei de masline inainte de a le pune pe gratar. In felul acesta nu se vor lipi.