Marinata Porc 1 Kg

31,42 lei

Adauga in Cos

Cantitate: 1 Kg

X

Marinata pentru carne de porc fragezeste si condimenteaza carnea de porc, fie ca este ceafa, cotlet sau pulpa de porc.

Detalii

Marinatele ocupa un loc special in raftul cu condimente. Sunt puternic aromate si de obicei sunt imbogatite cu zahar brun, pentru o crusta delicioasa a preparatelor. Bucata de carne se freaca bine cu amestecul de condimente si se lasa cateva ore la frigider inainte de a fi supusa procesului termic (coacere, prajire, grill). Marinata pentru porc are in compozitie condimente atent selectionate care se potrivesc la acest tip de carne.

Contine: zahar brun, oregano, chimion, ceapa, usturoi, chili, piper negru, seminte mustar, sare de mare.
Nu contine alti aditivi sau conservanti.

Reteta Muschiulet de Porc la cuptor

Ingrediente:
2 muschiuleti de porc (aprox 1 kg)
2 linguri Marinata Porc
4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Curatati muschiuletii de pielite si grasime. Acoperiti-i bine cu amestecul de condimente pentru marinata. Stropiti carnea cu ulei de masline, asezati-o in tava si puneti la cuptor pentru 30 de minute. Timpul poate fi prelungit pana la 45 de minute, in functie de cuptor. Scoateti carnea, acoperiti-o cu folie de aluminiu si lasati-o sa se odihneasca 30 de minute, inainte de a o felia subtire.