Vindaloo 1 Kg

35,16 lei

Adauga in Cos

Cantitate: 1 Kg

X

Vindaloo este un curry indian foarte picant si aromat. Toate condimentele de care aveti nevoie pentru a prepara curry Vindaloo sunt in acest amestec de condimente perfect echilibrat.

Detalii

Iata si un curry indian care se pregateste traditional cu carne de porc. Asta inseamna gust, savoare si aroma de la condimente, prospetime de la iaurt. Un sos gros, onctuos si bucatele de carne de porc perfect condimentate, acesta este curry Vindaloo. Numai putin de unsprezece condimente 100% naturale, macinate impreuna, fara nici un alt adaos.

Contine: chimion, coriandru, turmeric, fenugreek, ghimbir, scortisoara, cuisoare, piper negru, cardamom, chilli, mustar.
Nu contine zahar, sare, alti aditivi sau conservanti.

Reteta Porc Vindaloo

Ingrediente:
500 g carne de porc taiata cubulete medii (spata, pulpa)
2 cepe
4 catei de usturoi
3 rosii
o bucatica de ghimbir cat degetul mare
1 plic de condimente Vindaloo
cateva linguri de ulei vegetal
4 linguri de otet balsamic
1 lingurita miere (sau zahar)
300 ml iaurt simplu natural

Mod de preparare:
Intr-o cratita mare incingeti uleiul si sotati cateva minute ceapa cubulete, usturoiul si ghimbirul ras. Adugati carnea de porc si condimentele Vindaloo, amestecati si asezonati cu sare. Adaugati si restul de ingrediente : rosiile taiate cubulete, otetul balsamic, mierea si apa cat sa acopere carnea. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic 40 de minute. Amestecati din cand in cand. Serviti cu iaurt deasupra si patrunjel verde.