Condimente Carnati Italienesti 1 Kg

39,84 lei

Adauga in Cos

Cantitate: 1 Kg

X

Cine iubeste mancarea italieneasca, cunoaste faimosii carnati italienesti. Cu un gust proaspat, mediteraneean, carnatii italienesti beneficiaza de mirodenii diferite fata de carnatii traditionali romanesti.

Detalii

Fenicul, piper alb, salvie, patrunjel, aceste mirodenii ofera carnii de porc un gust inedit si delicios. Si ce este fantastic la carnaciorii italienesti este ca nici macar nu aveti nevoie de mate. Doar carne de porc si condimente, apoi puteti modela carnea sub orice forma doriti, sa o prajiti sub forma de chiftelute sau sub forma de mici. Dar cea mai buna forma de a degusta "carnaciorii italienesti" este bineinteles, cu o farfurie de paste.

Ingrediente:fenicul, salvie, usturoi, ceapa, piper alb, patrunjel, sare de mare.
Nu contine zahar, aditivi sau conservanti.

Reteta Spaghetti cu carnaciori italienesti

Ingrediente:
1/2 kilogram carne de porc
1 lingura Mirodenii pentru Carnati Italienesti
1 cutie suc de rosii (450 g)
1 lingura Condimente pentru Paste
200 g spaghetti

Mod de preparare:
Carnea de porc tocata se amesteca cu mirodeniile pentru carnati italienesti. Se lasa in frigider, intr-un recipient acoperit, minim doua ore maxim 24 de ore. Carnea se va infuza cu aroma condimentelor. Formati chiftelute mici, de marimea unei nuci pe care le rumeniti cateva minute in ulei de masline. Nu este nevoie sa le gatiti integral, doar sa le rumeniti in exterior. In tigaia in care ati rumenit chiftelutele italienesti, adaugati sucul de rosii si o lingura de condimente pentru paste. dati in clocot, si puneti si chiftelutele in sos. Intre timp, fierbeti spaghetele. Daca este nevoie, adaugati un pic de apa in care ati fiert pastele pentru a subtia sosul chiftelutelor. Adaugati spaghetele in sos, amestecati si serviti fierbinti !

Daca va ramane carne tocata, sau preparati mai multa, o puteti folosi la micul dejun intr-o omleta delicioasa.

Reteta Omleta cu Carnati Italienesti

Ingrediente:
4 oua
4 linguri de carne tocata pentru carnati italienesti.

Mod de preparare:
Incingeti bine o tigaie nonaderenta. Puneti carnea tocata si amestecati intr-una pana se gateste. Scurgeti zeama lasata, bateti ouale cu un praf de sare si adaugati peste carne in tigaie. Acoperiti cu un capac si lasati cateva minute pana se gatesc ouale. Serviti cu sos picant sau salata de rosii.