Condimente Vanat 1 Kg

37,54 lei

Adauga in Cos

Cantitate: 1 Kg

X

Carnea de vanat este considerata o delicatesa in toate bucatariile lumii. Retetele cu carne de iepure, carne de caprioara si carne de mistret vor fi puse in valoare de acest condiment pentru carne de vanat.

Detalii

Fie ca este vorba de caprioara, mistret sau iepure, carnea de vanat trebuie asezonata corespunzator. Acesta este un amestec de condimente ce va pune in valoare carnea de vanat, oricum ar fi pregatita.

Contine: ienupar, usturoi, cimbru, zahar brun, sare de mare, piper negru.
Nu contine alti aditivi sau conservanti.
 

Reteta Pulpa de Mistret la cuptor

Ingrediente:
o pulpa de mistret 
Condimente Vanat dupa gust

Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 200 de grade. Pulpa de mistret se condimenteaza din blesug cu amestecul de condimente pentru vanat. Se pune pulpa de mistret la cuptor intr-o tava. Lasati carnea o ora la temperatura maxima, apoi scadeti la 175 de grade. Lasati la cuptor inca 4-5 ore, in functie de marimea bucatii de carne. Inainte de a o portiona, carnea trebuie sa se odihneasca la temperatura camerei minim 30 de minute.